С веселба и танци култовият ресторант  в Пловдив ще посрещне

...
С веселба и танци култовият ресторант  в Пловдив ще посрещне
Коментари Харесай

Kултов ресторант в Пловдив посреща Нова година с атрактивна програма

С забава и танци паметният ресторант  в Пловдив ще посрещне новата 2023 година . Менюто за празничната нощ ще бъде богато и разнообразно, а настроението подплътено с музикална стратегия онлайн.
Прочетете още
Изпълнителите от оркестър „ Цека Бенд ”  ще изпълнят известни и хитови песни, с които безспорно ще провокират голям брой тостове и предпочитание за танци. Към тях ще се включи и диджей, който ще извърши всяко музикално предпочитание на гостите.



Празничната конюнктура, зашеметяващите ястия, богат подбор от защити питиета, съчетани с доста приятни преживявания, са едни от нещата, които вършат дестинацията съвършена локация за предстоящата нощ .

Към празничния куверт е включено и четиристепенно меню от вкусно приготвени ястия.



Освен чудесно обслужване от висококвалифициран личен състав , разполагаем на всички гости на заведението има и голям безвъзмезден паркинг Най-актуалните нощни клубове са единствено на няколко метра от заведението, намиращо се в мегакомплекса 7POINTS.

Djanam Steak House Plovdiv  е мястото, което трансформира всяка вечеря в специфична, а прекарването – в безценен спомен.



Ако желаете да прекарате незабравима празнична нощ и да посрещнете новата година по най-хубавия метод, побързайте да извършите резервация на телефон:  0879 68 68 68.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР